Viser alle 5 resultater

Spania har i flere år arbeidet med forbedringsprosesser og bransjeledende teknologi i sine olivenlunder. Dette gjør at det  er mulig å oppnå olivenoljer av høyeste kvalitet.

Siden Spania er verdenst største produsent( 50% av verdens olivenproduksjon er i Spania), og fordi det dyrkes mer en 260 varianter her, så kan de tilby et bredt spekter av aromaer og smaker.

I henhold til rangeringen hvert år på verdens beste olivenolje som er basert på resultatene av 16 internasjonale konkurranser på extra virgin olivenolje, er 7 av de 10 beste olivenoljene i verden spanske.

Olivenoljen som er brukt i våre smakstilsatte oljer dyrkes i Sierre de Gata – Hurdes regionen og en av olivensortene som dyrkes her er Manzanilla Cacereña. På grunn av teknikkene som benyttes ved høsting så er syrenivået svart lavt(under 2)på olivenoljen. Olivenene er plukkket ved help av «ordeño» metoden som betyr at de blir håndplukket og presset innen 12 timer etter høsting. Når olivenene er presset oppbevares de i lagringstanker ved lav temperatur(ikke høyere enn 27 grader) for deretter å bli tappet på flasker som holder de gode egenskapene til olivenoljen inntakt.