Olivida er en Norsk merkevare som produserer og distribuerer høykvalitets olivenoljer til dagligvaren og storhusholdning. Planene med å etablere et eget merkenavn har vært et mål i flere år og er et samarbeid med en Norsk og Spansk familie.

Olivenoljene produseres i en helt ny produksjonsfabrikk som ligger i Spania, hvor vi har god kapasitet til å produsere store volum. Spania har i flere år arbeidet med forbedringsprosesser og bransjeledende teknologi i sine olivenlunder. Dette gjør det mulig å oppnå olivenoljer av høyeste kvalitet.

Vi i Olivida er lidenskapelig opptatt av mat og kvalitetsprodukter med rene ingredienser.  Interessen for olivenolje  kom etter et lengre opphold i sør- Spania.

Vi har en fasinasjon for matlaging med rene kvalitetsprodukt og ser at mange nordmenn også har fått øynene opp for å velge de riktige olivenoljene og ser den helsemessige verdien av dette.

Pizzadeigene produseres i Italia,  hvor oppskriften og ingrediensene er et ekte italienske kvalitetsprodukt. Vi produser over 10000 pizzadeiger hver måned.

Når vi startet med produksjon av pizzadeiger, så var det også naturlig for oss å starte med pizzaovner. Disse produseres i Portugal og er av høy kvalitet.